Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

Volt egyszer egy kiállítás …

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium Gimi Galériája fontos szerepet tölt be a diákjaink és a város művészeti életében. Az évtizedes hagyomány 2023. novemberében új elemmel bővült: a budapesti Számalk-Szalézi Technikum és Szakgimnázium fotós hallgatói kazincbarcikai szakmai gyakorlatán készült munkáiból nyílt kiállítás.

A 2023. november 6-i megnyitó időzítése sem volt véletlen. Ezen a napon az országban található szalézi intézményekből több mint 300 pedagógus vett részt egy egynapos pedagógiai konferencián. A délelőtti plenáris előadások utáni hosszabb szünetben volt lehetősége a résztvevőknek, hogy a kiállítást először tekinthessék meg.

A megnyitó után a Diák Média Group két tagja interjút készített Kéri Gáspárral, a Számalk tanárával, akinek a fejéből kipattant a kihelyezett szakmai gyakorlat ötlete.

Kövess minket a Youtube csatornánkon, a Facebook oldalunkon és az Instagramon is!bus leo.

Hasonló bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések

Székelyföldi találkozások

A „Határtalanul” pályázat támogatásával egy hetet töltöttünk el a történelmi Erdélyben. Megismerkedtünk a hagyományos gyimesi életmóddal. Felidéztük közös múltunk irodalmi és történelmi emlékeit.

Tovább »