Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

Bolha a fülben – Színházlátogatás

Bolha a fülben – színházlátogatás

A 11. évfolyam diákjaival közösen lehetőségünk nyílt elmenni a Miskolci Nemzeti Színházba, ahol a Bolha a fülben című előadást tekintettük meg. Sok diáknak ez volt az első színházi élménye a Miskolci Nemzeti Színházban. A darab egy nagyon jól követhető, helyzet-és jellemkomikumokban gazdag, szórakoztató vígjáték volt. A diákok mind nagyon pozitívan nyilatkoztak róla, és sokan utána családdal, barátokkal is elmentek színházba, ugyanis megismerték a darab kapcsán a színházi szórakozás élményét.

„Az előadás nekem és szerintem osztálytársaimnak is egyaránt nagyon tetszett, lehetett sokat nevetni és a story része is érthető illetve tanulságos volt.” (Madarász Máté, 11.C)

„A Bolha a fülben című színházi előadás volt a legjobb színházi műsor, amit valaha megnéztem. Nem rajongok túlzottan a színházért. Ennek az az oka, hogy a Bolha a fülben megnézése előtt sok színdarabot láttam, és eléggé unalmasak voltak. Megörültem, amikor megtudtam, hogy ez a darab egy komédia, ugyanis ez a nekem való műfaj, és így már biztosan nem lesz a műsor unalmas. Viszont arra egyáltalán nem számítottam, hogy úgy fog tetszeni az előadás, mint a kedvenc vígjáték filmjeim. Telerakták nagyszerű poénokkal, mozgalmas volt, tartalmazott váratlan fordulatokat és modern, filmszerű volt. A modern poénokon jókat nevettem. Néhány apró dolgot leszámítva az egész darabot értettem, ami a korábban látott színdarabokról nem igazán mondható el. A Bolha a fülben a legjobb színdarab, amit eddig láttam.” (Krizsány Levente, 11.C)

Hasonló bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések

Székelyföldi találkozások

A „Határtalanul” pályázat támogatásával egy hetet töltöttünk el a történelmi Erdélyben. Megismerkedtünk a hagyományos gyimesi életmóddal. Felidéztük közös múltunk irodalmi és történelmi emlékeit.

Tovább »