Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

Szavazz az év osztályára!

2023. szeptember 18-án ismét felfordul a gimi megszokott élete. Megújult formában tartjuk a diáknapot. A négy osztály hetek óta készül a nagy fellépésére. Az, hogy végül a 11. A, a 11. B, a 11. C vagy éppen a 11. D lesz a győztes, a diákok fogják eldönteni. Hogy hogyan? Ez a cikk erről szól.

Hogy történik a szavazás?

A koncert után az iskolavezetés vezényletével, szektoronként fogjuk a szavazást megvalósítani. Amikor meghallod, hogy a Te szektorod következik, vedd elő a telefonodat, indítsd el a linken keresztül a szavazást, és mindössze két kérdés megválaszolásával add le a szavazatodat! Kb. 5 perced lesz erre, utána a következő szektorban ülők tehetik meg ugyanezt. 

Milyen előkészületet kell tenni?

Mivel a szavazás tisztasága érdekében mindenki csak egyszer töltheti ki a kérdőívet, a telefonodat elő kell készíteni a szavazásra. Ha már telepítetted bármelyik O365 alkalmazást (Teams, Outlook, stb.), és be vagy oda jelentkezve, elvileg semmi dolgod nincs, csak a linkre kell kattintani. Teszteld, hogy működik-e!

Ha még nem tettél semmi előkészületet, keresd meg a szalézis O365 program bejelentkezéséhez szükséges felhasználónevet és jelszót, mert szükséged lesz rá. Ha megvan, kattints ide!

Ahhoz, hogy lásd a próbaszavazást, be kell jelentkezni a rendszerbe. Amint bejelentkeztél, megjelenik a következő teszt: 

Amennyiben látod a fenti képet, a telefonod készen áll a szavazásra. Ha van mobil interneted, akár azt is használhatod majd, de a csarnok wifi hálózatára is fel lehet jelentkezni. 

szavazás linkje itt található, de mivel időzítve van, egyelőre csak az a felirat jelenik meg, hogy az ürlap jelenleg nem fogad válaszokat. Viszont ezzel is tesztelhető, hogy a telefonod fel van-e készítve a szavazásra. 

Emlékeztetőül a program:

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Hasonló bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések

Székelyföldi találkozások

A „Határtalanul” pályázat támogatásával egy hetet töltöttünk el a történelmi Erdélyben. Megismerkedtünk a hagyományos gyimesi életmóddal. Felidéztük közös múltunk irodalmi és történelmi emlékeit.

Tovább »