Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

Gólyacsalogató a gimnáziumban október 8-án

Gondviselőként meg szeretné ismerni a Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumot egy kicsit másképp? Szeretne találkozni az itt tanító pedagógusokkal, és egy csésze tea mellett elbeszélgetni velük?

6. vagy 8. osztályba járó tanulóként szeretnél egy kicsit kötetlenebb, játékos formában megtapasztalni a diákéletet és a tanáraink közvetlenségét?

Kiváló alkalom erre a 2022. október 8-án megrendezésre kerülő Gólyacsalogató eseményünk, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

Program:

Regisztráció:

A szervezés érdekében kérjük azokat, akik szeretnének részt venni a programon, regisztráljanak a következő módok egyikével:

  1. online kérdőív kitöltésével (kattintson ide az eléréshez),
  2. vagy hétköznap 6.30 és 18.00 között telefonon a (06) 48 – 510 -050-es számon (a portás fogja felvenni az adatokat), vagy
  3. személyesen a portán.

A regisztráció során olyan adatot nem kérünk, amivel beazonosítható a tanuló, az adatokat csak mi látjuk, arról tájékoztatást senkinek ki nem adunk. Kérjük, hogy a regisztrációt ha lehet, legkésőbb 2022. október 6-án 18.30-ig végezzék el!

Köszönjük szépen.

Szeretettel várunk mindenkit!

Hasonló bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések

Sándor István-emléktúra

Április 10-én és 11-én a gimnázium 12. osztályos tanulói Budapestre utaztak, hogy feltárják a XX. századi diktatúrák működését és Sándor István mártírszerzetes tragikus élettörténetét.

Tovább »