Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

Jelölhető a februári menza!

A városban egyedülálló, hogy iskolánkban helyben, frissen főzött ételekkel várja 2024-ben is a menzánk a diákjainkat és a külsős vendégeket is!

A januári menzát a szokásos helyen, 2024. január 15-től január 28. éjfélig lehet jelölni. Kérjük, mielőtt ezt megtennék, a januári menza díját ne felejtsék el kiegyenlíteni akár online, bankkártyával vagy átutalással, akár személyesen Kovács Zsuzsanna menzafelelősnél kártyával vagy készpénzzel.

Miért érdemes minket választani?

A diákok számára egy étkezés mindössze 772 Ft-ba kerül, amely alig kerül többe, mint egy sajtburger a McDonald’s étteremben. Ezért az összegért pedig az online előre két étel közül kiválasztott, teljes értékű finom ebédet kap.

A menza arra is lehetőséget ad, hogy közösségben, a barátokkal, osztálytársakkal beszélgessenek, levezethessék a napi feszültséget, és kipihenjék a 6-7 óra fáradalmait.

A felnőttek számára szintén versenyképes áron (1800 Ft-ért) kínáljuk a menzát. Számukra is biztosítjuk a választás lehetőségét – papíralapon kell bejelölni, hogy melyik napon kérik az A, illetve a B menüt.

Nyereményjáték!

Az az osztály, ahonnan arányaiban a legtöbben rendelnek februárban menzát, egy meghatározott áprilisi napra összeállíthatja saját menüjét, amelyet ki is teszünk a kínálatba!

Hasonló bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések

Székelyföldi találkozások

A „Határtalanul” pályázat támogatásával egy hetet töltöttünk el a történelmi Erdélyben. Megismerkedtünk a hagyományos gyimesi életmóddal. Felidéztük közös múltunk irodalmi és történelmi emlékeit.

Tovább »