Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

A 7. A is véleményt mondott az iskoláról

A 7. A tanulóit is megkérdeztük, hogy milyennek találják az iskolát. Íme, mit írtak:

„Nagyon jó ez a suli, a tanárok kedvesek… A menzán az étel is sokkal jobb, és jó a nagyokkal haverkodni. Az osztályfőnök és a kémiatanár a legjobb.”

„Eddig jól érzem magam, de nagyon hiányzik a régi osztályom. A tanárok viszonylag kedvesek, bár már most látom, hogy ……….. és ……….. tantárgyakból rosszabb leszek, viszont a kémiát élvezni fogom.”

„Nagyon szeretem az iskolát, nagyon jó a suli, a tanárok is nagyon kedvesek, az órák is nagyon jók. Sok az ismerős, és nagyon jól érzem itt magam.”

Gólyanap – fotó: Tóth Marcell

„Tetszik az iskola, egy kicsit többet kell tanulni, de megbirkózunk vele.”

„Nagyon tetszik a suli. A tanárok rendesebbek mint az előző iskolámban, a menza is sokkal finomabb. Az osztályfőnök is nagyon kedves.”

„Nagyon jó eddig. J ………. tanár nagyon kedves, és a 12., 11., 10. osztályosok nagyon kedvesek, illedelmesek.”

„Itt kedvesebbek a tanárok, jobb az osztály, nem stresszes. Sokkal jobb a közösség, sokkal jobb mint az előző osztályom.”

Gólyacsalogató – fotó: Tóth Marcell

„Jó a suli, finom a kaja, jók a tanárok.”

„Tetszik a suli, mert új embereket ismerhettem meg. Imádom a matektanárom és az osztályfőnököt. Azt is nagyon szeretem még, hogy van büfé.”

„Nagyon tetszik itt. A kedvenc tantárgyaim a töri, kémia, biológia és a földrajz. A kedvenc tanáraim az osztályfőnök, töritanár, énektanár és a tesitanár. Finomak az ételek, és tiszta az iskola.”

„Tetszik az iskola, az órák döntő többsége jó. A legjobb, hogy vannak itt már nagyok is. A tanárok 99,9999%-a jó.”

Esernyők
Fotó: Deme Zsolt

„Szeretem a sulit, tetszik. …………. nagyon jó osztályfőnök. A többi tanár is nagyon kedves. A matektanár is nagyon kedves.”

„Jó a suli ….. jó osztályfőnök, meg én a matektanárunkat is szeretem. Szóval nagyon gyorsan eltelnek itt a napok.”

„Nagyon jó az iskola, a tanárnők és tanár urak nagyon kedvesek. Az iskola összes terme és felszerelése tetszik, az osztályfőnökünk is kedves.”

„Jó a suli. Szeretem a magyartanárom, mert érti a vicceket és kedves. Egy kicsit fura, hogy ilyen sok gyerek van a folyosón.”

Diákhét, kampány
Fotó: Tóth Marcell

„Tetszik az iskola, kedvesek a tanárok, szerintem jó dolog, hogy hamarabb végzünk mint az általánosban. A menzán finom az étel, pozitív csalódás volt. Nagyon szép az épület belülről, és még nem is tévedtünk el.”

„Eddig nagyon tetszik az iskola. A tanárok nagyon kedvesek. Sokkal jobb, hogy az óráknak hamarabb van vége mint általános iskolában.”

„Az osztálytársaim kedvesek, és az iskolában lévő diákok is rendesek.”

„Nagyon jó az iskola. Szeretek ide járni. Imádok rajzolni, és a rajztanárt is szeretem. Az órák érdekesek…. Szeretem ezt az iskolát!”

Gólyaavató
Fotó: Deme Zsolt

„Eddig nagyon tetszik, sokkal jobb az osztályközösség mint általánosban. Az iskola épülete sokkal nagyobb az előző sulimhoz képest. Ebből adódóan gyakran eltévedek, de bizonyára hamarosan megszokom a változást.”

„Eddig jó a suli. Az osztályfőnökünk nagyon kedves, aminek nagyon örülök, mert az előző iskolában ez nem volt elmondható az előző ofiról. Az órák is jók. Valamelyik tanár kemény, de ehhez hozzá kell szoknom, mert ez egy gimi.”

Jelentkezz hozzánk Te is, a Szalézi vár!

Hasonló bejegyzések

Legfrissebb bejegyzések

Sándor István-emléktúra

Április 10-én és 11-én a gimnázium 12. osztályos tanulói Budapestre utaztak, hogy feltárják a XX. századi diktatúrák működését és Sándor István mártírszerzetes tragikus élettörténetét.

Tovább »