Szalézi Szent Ferenc Gimnázium

Tanárok másképp

A tanáraink 2022-23.

Minden áldott nap a színpadon állunk, tucatnyi durván kritikus szempárral szemben. Megszoktuk, hogy látnak, hallanak minket, és ahogy a tinédzserek szoktak, gyorsan ítéletet is mondanak felettünk. De tényleg ismernek-e minket? Azt az oldalunkat biztosan érzékelik, hogy hogyan viszonyulunk a tantárgyunkhoz, a kollégákhoz, a tanulókhoz. Egy-egy kirándulás alkalmával talán még mást is megtudnak, de hogy a szabadidőnkben mivel foglalkozunk, az még sokszor a többi pedagógus előtt is rejtve marad. 

 

Ki gondolna arra, hogy egy matek-fizika-info szakos tanár gitáros-énekes is egyben?

Ezért az iskola PR csoportja úgy döntött, hogy felkérjük a nálunk dolgozó tanárokat, hogy mutassák be magukat másképp, úgy, ahogy eddig nem láttuk, nem láthattuk őket. 

A cikksorozatunk arra vállalkozik, hogy megmutassuk, mi, pedagógusok is igyekszünk élvezni az életet, vannak hobbijaink, szeretünk elmélyedni valamiben. Persze, tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, ezért az első négy cikk a négy tagot mutatja be. 

Kezdjük is el ....

Legfrissebb bejegyzések

Székelyföldi találkozások

A „Határtalanul” pályázat támogatásával egy hetet töltöttünk el a történelmi Erdélyben. Megismerkedtünk a hagyományos gyimesi életmóddal. Felidéztük közös múltunk irodalmi és történelmi emlékeit.

Tovább »